Λουκάνικο Σάντουιτς με Πέστο

admin
2 Λεπτά
2 Λεπτά

Αυτή η συνταγή είναι εξαιρετικά εύκολη στην παρασκευή και είναι ιδανική για ένα γρήγορο σνακ ή ένα γρήγορο μεσημεριανό γεύμα.

Υλικά:

  • 2 φρανκφούρτες ή άλλο λουκάνικο της αρεσκείας σας
  • 2 φέτες τυρί Τσένταρ ή άλλο τυρί της αρεσκείας σας
  • 2 φρέσκα αρωματικά ροδάκινα, κομμένα σε λεπτές φέτες
  • 4 φέτες αραβοσίτου ή άλλου ψωμιού της αρεσκείας σας
  • 2 κουταλιές σούπας πέστο
  • 1 κουταλάκι του γλυκού βούτυρο

Εκτέλεση:

  1. Χαλαρώστε το λουκάνικο σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό και αφαιρέστε το από τη φωτιά μετά από 5-7 λεπτά.
  2. Σε ένα τηγάνι, απλώστε το βούτυρο και ψήστε τις φέτες ψωμιού μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα στο εξωτερικό τους.
  3. Αφαιρέστε τις φέτες ψωμιού από το τηγάνι και βάλτε τις στην πλάκα.
  4. Ανοίξτε τις φρανκφούρτες στο μήκος και βάλτε τις στο τηγάνι με το βούτυρο. Ψήστε μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα και να ζεσταθούν καλά.
  5. Αφαιρέστε τις φρανκφούρτες από το τηγάνι και τοποθετήστε τις πάνω στις φέτες ψωμιού.
  6. Προσθέστε το τυρί Τσένταρ πάνω από τις φρανκφούρτες και απλώστε μια κουταλιά πέστο σε κάθε σάντουιτς.
  7. Προσθέστε τις φέτες ροδάκινου και κλείστε τα σάντουιτς με την άλλη φέτα ψωμιού.
  8. Σερβίρετε τα σάντουιτς ζεστά ή σε θερμοκρασία δωματίου, ανοίγοντας το λουκάνικο στη μέση του σάντουιτς για να φαίνεται το εσωτερικό του.
Μοιραστείτε το: