Αυτή η συνταγή είναι εξαιρετικά εύκολη στην παρασκευή και είναι ιδανική για ένα γρήγορο σνακ ή ένα γρήγορο μεσημεριανό γεύμα.
Υλικά:
- 2 φρανκφούρτες ή άλλο λουκάνικο της αρεσκείας σας
- 2 φέτες τυρί Τσένταρ ή άλλο τυρί της αρεσκείας σας
- 2 φρέσκα αρωματικά ροδάκινα, κομμένα σε λεπτές φέτες
- 4 φέτες αραβοσίτου ή άλλου ψωμιού της αρεσκείας σας
- 2 κουταλιές σούπας πέστο
- 1 κουταλάκι του γλυκού βούτυρο
Εκτέλεση:
- Χαλαρώστε το λουκάνικο σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό και αφαιρέστε το από τη φωτιά μετά από 5-7 λεπτά.
- Σε ένα τηγάνι, απλώστε το βούτυρο και ψήστε τις φέτες ψωμιού μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα στο εξωτερικό τους.
- Αφαιρέστε τις φέτες ψωμιού από το τηγάνι και βάλτε τις στην πλάκα.
- Ανοίξτε τις φρανκφούρτες στο μήκος και βάλτε τις στο τηγάνι με το βούτυρο. Ψήστε μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα και να ζεσταθούν καλά.
- Αφαιρέστε τις φρανκφούρτες από το τηγάνι και τοποθετήστε τις πάνω στις φέτες ψωμιού.
- Προσθέστε το τυρί Τσένταρ πάνω από τις φρανκφούρτες και απλώστε μια κουταλιά πέστο σε κάθε σάντουιτς.
- Προσθέστε τις φέτες ροδάκινου και κλείστε τα σάντουιτς με την άλλη φέτα ψωμιού.
- Σερβίρετε τα σάντουιτς ζεστά ή σε θερμοκρασία δωματίου, ανοίγοντας το λουκάνικο στη μέση του σάντουιτς για να φαίνεται το εσωτερικό του.