- Τυροκαυτερή με ψητή πιπεριά Φλωρίνης
- Αυτή η τυροκαυτερή έχει ένα υπέροχο σομόν χρώμα και μπορεί να γίνει όσο καυτερή επιθυμούμε. Μπορούμε να συνοδεύσουμε τα ψητά αλλά μπορεί και να χρησιμοποιηθεί σαν ντιπ για κριτσίνια ή βάση για μπρουσκέτα ή όπως μπορεί κανείς να φανταστεί.
Χρόνος Προετοιμασίας |
15λεπτά |
Υλικά
- 400γρφέτα
- 100γρανθότυρο Κρήτης
- 50γρκρέμα γάλακτος 17%
- 2πιπεριές Φλωρίνης ψητές σπιτικές
- 1κουταλιάμπούκοβο καυτερό
- ΄1κουταλάκιπάπρικα καπνιστή
- 2κουταλιέςελαιόλαδο
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Οδηγίες
- Στο μούλτι θα βάλουμε το ανθότυρο μαζί με τις πιπεριές και θα τα κάνουμε κρέμα . Σε ένα μπολ βάζουμε τη φέτα και με ένα πιρούνι τη θρυμματίζουμε,προσθέτουμε το ανθότυρο με την πιπεριά και τα υπόλοιπα υλικά όλα μαζί, πιέζουμε ελαφρά με το πιρούνι για να ενωθούν τα υλικά.
- Βάζουμε στο ψυγείο σε ένα αεροστεγές μπολ και μπορεί να διατηρηθεί για πολλές μέρες. Καλή επιτυχία από την Ευαγγελία!
Σχολιάστε