Ντοματοκεφτέδες Ντοματοκεφτέδες ένα πολύ καλοκαιρινό ορεκτικό, με όλα τα αρώματα της ελληνικής φύσης, φρέσκια ρίγανη, δυόσμο και θυμάρι σε συνδυασμό με φέτα και γραβιέρα. Το τέλειο συνοδευτικό για τη μπυρίτσα, βεραντάδα και καλή παρέα! Μερίδες Χρόνος Προετοιμασίας 24κεφτέδες 10λεπτά Υλικά 5μεσαίεςντομάτες1μεγάλοξερό κρεμμύδι τριμμένο2φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένο1κ.σ.φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο1κ.σ.φρέσκια ρίγανη ψιλοκομμένη1/2κ.σ.θυμάρι φρέσκο ψιλοκομμένο1/2φλ.φέτα θρυμματισμένη 1/2φλ.τριμμένη γραβιέρα πικάντικηφρεσκοτριμμένο… More »

Κρεατότουρτα Χανίων Μια απίθανη σκεπαστή πίτα που μπορούμε να φτιάξουμε με περισσεύματα από ψητό κρέας όπως χοιρινό, αρνάκι ή κατσικάκι αλλά ακόμα καλύτερα να ψήσουμε κρέας που εμείς προτιμούμε για να φτιάξουμε την απίθανη αυτή πίτα. Τη συνοδεύουμε με πράσινη σαλάτα και λευκό κρασάκι. Μερίδες Χρόνος Προετοιμασίας Χρόνος Μαγειρέματος 8μερίδες 40λεπτά 45λεπτά Υλικά 750γρχοιρινή σπάλα… More »

Στριφτά ελιόψωμα από την Κύπρο Αυτά τα ψωμάκια μοιάζουν περισσότερο με πίτες είναι μια παραδοσιακή συνταγή της Κύπρου, αυτό το ζυμάρι με το χυμό πορτοκαλιού και το ελαιόλαδο είναι απίθανο, τραγανό με πολύ μεστή γεύση. Η γέμιση με ελιές, φρέσκα κρεμμυδάκια και μπόλικο δυόσμο είναι πολύ αρωματική! Μερίδες Χρόνος Προετοιμασίας Χρόνος Μαγειρέματος 6πίτες 15λεπτά 30λεπτά… More »