Τα δικά μου γεμιστά Το απόλυτο φαγητό του ελληνικού καλοκαιριού. Εδώ σας δίνω μια συνταγή όπου τα γεμιστά γίνονται πολύ ζουμερά, με πολλά αρώματα από τα φρέσκα μυρωδικά. Δοκιμάστε να γεμίσετε πιπεριές Φλωρίνης και θα με θυμηθείτε! Μερίδες Χρόνος Προετοιμασίας Χρόνος Μαγειρέματος 6μερίδες 60λεπτά 75λεπτά Υλικά 6μεσαίεςντομάτες6μικρές πιπεριές6μεσαίεςπιπεριές Φλωρίνης2μεσαίακαρότα τριμμένα2μεγάλακρεμμύδια ψιλοκομμένα9φλυτζανάκιαρύζι καρολίνα του ελληνικού καφέ1ματσάκιμαϊντανό10φυλλαράκιαδυόσμο… More »

Ένα απλό ελληνικό φαγητό που μπορεί να γίνει και με τηγανιτές πιπεριές για πιο μεγάλη ευκολία όμως πιο βαρύ στο αποτέλεσμα.Αν θέλουμε να το κάνουμε με ψητές πιπεριές σε άλλη συνταγή δίνω τις οδηγίες πως να τις φτιάξουμε όταν είναι η εποχή τους και να τις έχουμε σε γυάλινα βάζα όλο το χρόνο!

Τυροκαυτερή με ψητή πιπεριά Φλωρίνης Αυτή η τυροκαυτερή έχει ένα υπέροχο σομόν χρώμα και μπορεί να γίνει όσο καυτερή επιθυμούμε. Μπορούμε να συνοδεύσουμε τα ψητά αλλά μπορεί και να χρησιμοποιηθεί σαν ντιπ για κριτσίνια ή βάση για μπρουσκέτα ή όπως μπορεί κανείς να φανταστεί. Χρόνος Προετοιμασίας 15λεπτά Υλικά 400γρφέτα100γρανθότυρο Κρήτης50γρκρέμα γάλακτος 17%2πιπεριές Φλωρίνης ψητές σπιτικές… More »