Τυροκαυτερή με ψητή πιπεριά Φλωρίνης Αυτή η τυροκαυτερή έχει ένα υπέροχο σομόν χρώμα και μπορεί να γίνει όσο καυτερή επιθυμούμε. Μπορούμε να συνοδεύσουμε τα ψητά αλλά μπορεί και να χρησιμοποιηθεί σαν ντιπ για κριτσίνια ή βάση για μπρουσκέτα ή όπως μπορεί κανείς να φανταστεί. Χρόνος Προετοιμασίας 15λεπτά Υλικά 400γρφέτα100γρανθότυρο Κρήτης50γρκρέμα γάλακτος 17%2πιπεριές Φλωρίνης ψητές σπιτικές… More »

Φιλέτο μπούτι κοτόπουλο με κριθαράκι και φέτα Ένα πολύ γρήγορο και εύκολο πιάτο που συνδυάζει στοιχεία από την ελληνική και αραβική κουζίνα,σε μια πολύ ελαφριά εκδοχή δίνοντάς μας όμως ένα πολύ γευστικό αποτέλεσμα.Πολύ «καρδαμωτικό»λόγω του βασικού μπαχαρικού που του δίνει και τη χαρακτηριστική γεύση. Μερίδες Χρόνος Προετοιμασίας Χρόνος Μαγειρέματος 5μερίδες 10λεπτά 28λεπτά Υλικά 800γρ.φιλέτο μπούτι… More »