Ρεβιθοσαλάτα με κινόα και ανθότυρο Μια απίθανη σαλάτα που μπορεί να αντικαταστήσει το γεύμα αλλά και να συνοδέψει ψητά κρέατα. Δροσερή, γεμάτη αρώματα και πολύ πολύ υγιεινή. Φτιάξετε την οπωσδήποτε! Μερίδες Χρόνος Προετοιμασίας Χρόνος Μαγειρέματος 5μερίδες 20λεπτά 5λεπτά Υλικά 500γρρεβίθια αποφλοιωμένα μουλιασμένα από το βράδυ1πορτοκάλι κομμένο στη μέση1φλιτζάνικινόα1φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο20ντοματίνια στη μέση1αγγούρι ψιλοκομμένο1/2κόκκινη πιπεριά σε… More »

Σάλτσα BBQ μελιού για ψητά Μια σάλτσα που θα φτιάξετε πανεύκολα, σε χρόνο μηδέν και θα την αποθηκεύσετε στο ψυγείο για πολλές χρήσεις όπως για όλα τα ψητά κρέατα, το σνίτσελ αλλά ακόμη στα σάντουιτς μπορεί να δώσει μια ιδιαίτερη νότα. Αυτή η honey BBQ sauce είναι τόσο νόστιμη που δεν θα καταφύγετε ποτέ ξανά… More »

Χοιρινό στη γάστρα με ξερά φρούτα και μαύρη μπύρα Το απόλυτο φαγητό για τα Χριστούγεννα, ξεφεύγει από τα συνηθισμένα, φτιάχνεται πανεύκολα και θα γεμίσει τους καλεσμένους σας ικανοποίηση με τη μοναδική του γεύση. Τη συνταγή τη βρήκα σε ένα blog που λέγεται epicurious.com και εδώ σας δίνω τη δική μου παραλλαγή! Δοκιμάστε το και δεν… More »

Πράσινη σαλάτα με σπανάκι, σταμναγκάθι και σάλτσα λεμονιού με μέλι Η πικρή γεύση είναι μια γεύση που δεν συνηθίζουμε στη σύγχρονη κουζίνα, όμως τα τελευταία χρόνια μπαίνει δυναμικά και έχει πολύ μεγάλη σημασία για την υγεία μας. Το σταμναγκάθι είναι ένα είδος πικρού ραδικιού και χαρακτηριστικό υλικό κρητικής γαστρονομίας και ειδικά της χανιώτικης. Δοκιμάστε το… More »

Σαλάτα με καραμελωμένα σύκα σε κρασί, φουντούκια και ροκφόρ Μια σαλάτα με επιρροές από την γαλλική κουζίνα, τα καραμελωμένα σύκα σε κόκκινο κρασί και ζάχαρη με το ροκφόρ και τα τραγανά φουντούκια μας δίνουν απίστευτες εντάσεις γεύσεων. Δεν θα πω τίποτα άλλο, απλώς φτιάξτε την είναι απίστευτη σαλάτα! Χρόνος Προετοιμασίας 10λεπτά Υλικά 1/2μαρούλι1/2iceberg1/2ραντίτσιο το ιταλικό… More »

Σουβλάκια σολομού με σάλτσα μουστάρδας και μελιού Ο πιο απλός και νόστιμος τρόπος να φτιάξουμε το σολομό, γίνεται πολύ γλυκός και ζουμερός και εξουδετερώνεται εντελώς η έντονη μυρωδιά του ψαριού, αρκεί να διαλέξετε φρέσκο και καλής ποιότητας φιλέτο. Φτιάξτε αυτά τα σουβλάκια τα τρώνε ακόμα και τα παιδιά με συνοδεία πράσινης σαλάτας ή ρυζιού. Μερίδες… More »