Σουπιές με αγκινάρες και μάραθο Αυτό το φαγητό είχα να το φάω από παιδάκι από τότε που το έφτιαχνε η γιαγιά μου. Σουπιές με αγκινάρες, πατατούλες και ψιλοκομμένο μάραθο, ένα φαγητό γεμάτο από αρώματα της άνοιξης. Δοκιμάστε το θα σας ενθουσιάσει με τα αρώματα και τη γλύκα του! Μερίδες Χρόνος Προετοιμασίας Χρόνος Μαγειρέματος 5μερίδες 15λεπτά… More »

Μαραθοκεφτέδες Βρήκα άγριο μάραθο στη λαϊκή και είπα καλοκαίρι μπήκε δεν φτιάχνουμε ένα κλασσικό μεζέ για ρακή, στην Κρήτη και όχι μόνο ο μάραθος χρησιμοποιείτε ευρέως στη μαγειρική αλλά και στη ζαχαροπλαστική. Οι μαραθόπιτες είναι μαι από τις πιο κλασσικές του χρήσεις, φτιάξτε τον κεφτέδες και θα τους απολαύσετε πραγματικά με το απίθανο άρωμά τους!… More »

Χορτοπιτάκια με τσιγαριαστά χόρτα Αυτά τα χορτοπιτάκια ψήνονται στο τηγάνι, με ένα αέρινο και πολύ λεπτό φύλλο, με μια γέμιση γεμάτη αρώματα της ελληνικής φύσης. Μπορούμε τώρα που βρίσκουμε όλα αυτά τα χόρτα να φτιάξουμε μεγάλη ποσότητα και να τα καταψύξουμε για να τα έχουμε όλο το χρόνο, είναι ένα ιδανικό συνοδευτικό για τη ρακή… More »