Χοιρινό στη γάστρα με ξερά φρούτα και μαύρη μπύρα Το απόλυτο φαγητό για τα Χριστούγεννα, ξεφεύγει από τα συνηθισμένα, φτιάχνεται πανεύκολα και θα γεμίσει τους καλεσμένους σας ικανοποίηση με τη μοναδική του γεύση. Τη συνταγή τη βρήκα σε ένα blog που λέγεται epicurious.com και εδώ σας δίνω τη δική μου παραλλαγή! Δοκιμάστε το και δεν… More »

Τα δικά μου γεμιστά Το απόλυτο φαγητό του ελληνικού καλοκαιριού. Εδώ σας δίνω μια συνταγή όπου τα γεμιστά γίνονται πολύ ζουμερά, με πολλά αρώματα από τα φρέσκα μυρωδικά. Δοκιμάστε να γεμίσετε πιπεριές Φλωρίνης και θα με θυμηθείτε! Μερίδες Χρόνος Προετοιμασίας Χρόνος Μαγειρέματος 6μερίδες 60λεπτά 75λεπτά Υλικά 6μεσαίεςντομάτες6μικρές πιπεριές6μεσαίεςπιπεριές Φλωρίνης2μεσαίακαρότα τριμμένα2μεγάλακρεμμύδια ψιλοκομμένα9φλυτζανάκιαρύζι καρολίνα του ελληνικού καφέ1ματσάκιμαϊντανό10φυλλαράκιαδυόσμο… More »

Σκεπαστή πίτα με κοτόπουλο, χρωματιστές πιπεριές, cheddar και μοτσαρέλα Αυτές οι ζουμερές πίτες φτιάχνονται με αρωματικό ζυμάρι και μια πολύ ελαφριά και ζουμερή γέμιση με φιλέτο κοτόπουλου, χρωματιστές πιπεριές και τριμμένο τυρί cheddar και μοτσαρέλα. Ιδανικό σνακ για τη δουλειά ή πρόσκληση για φίλους ένα Σαββατόβραδο με ένα δροσερό λευκό κρασί! Μερίδες Χρόνος Προετοιμασίας Χρόνος… More »

Κεφτέδες με κόκκινη σάλτσα κάσιους και αμύγδαλα Ένα πιάτο από την ινδική κουζίνα ,ήπια πικάντικο,που θα πρέπει να το δοκιμάσετε οπωσδήποτε είναι απίστευτα νόστιμο …με ρύζι basmati. Είναι ένα μέτριας δυσκολίας πιάτο που αξίζει να το φτιάξουμε για τους αγαπημένους μας μια Κυριακή μεσημέρι! Μερίδες Χρόνος Προετοιμασίας Χρόνος Μαγειρέματος 5 22λεπτά 20λεπτά Υλικά 500γρ.κιμά άπαχο… More »