Ρεβιθοσαλάτα με κινόα και ανθότυρο Μια απίθανη σαλάτα που μπορεί να αντικαταστήσει το γεύμα αλλά και να συνοδέψει ψητά κρέατα. Δροσερή, γεμάτη αρώματα και πολύ πολύ υγιεινή. Φτιάξετε την οπωσδήποτε! Μερίδες Χρόνος Προετοιμασίας Χρόνος Μαγειρέματος 5μερίδες 20λεπτά 5λεπτά Υλικά 500γρρεβίθια αποφλοιωμένα μουλιασμένα από το βράδυ1πορτοκάλι κομμένο στη μέση1φλιτζάνικινόα1φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο20ντοματίνια στη μέση1αγγούρι ψιλοκομμένο1/2κόκκινη πιπεριά σε… More »

Βελουτέ σούπα με πορτοκαλί φακή Κάνει κρύο καιρός για σούπες…ειδικά αυτή τη σούπα πρέπει να τη φτιάξετε οπωσδήποτε όλοι και όλες, για την υφή της για τα αρώματά της και κυρίως για το πόσο θρεπτική και νόστιμη είναι αυτή η σούπα. Μερίδες Χρόνος Προετοιμασίας Χρόνος Μαγειρέματος 4μερίδες 10λεπτά 15λεπτά Υλικά 1/2φλελαιόλαδο1μεγάλοπράσο σε ροδέλες1σκελίδασκόρδο2μεσαίακαρότα κομμένα σε… More »

Baby πατάτες αρωματισμένες με κόλιανδρο Ένα πιάτο από την ινδική κουζίνα που θα σας γεμίσει ζεστασιά και χαρά με τα μοναδικά αρώματά του. Μίνι πατατούλες αρωματισμένες με κόλιανδρο, κύμινο, κουρκουμά, φρέσκο σκόρδο και πιπεριές, ιδανικό συνοδευτικό για κάθε είδους πιάτο από κρεατικά μέχρι θαλασσινά ή ψάρια! Μερίδες Χρόνος Προετοιμασίας Χρόνος Μαγειρέματος 4μερίδες 10λεπτά 20λεπτά Υλικά… More »

Δροσερή σαλάτα με σέλερι, ξινόμηλο και κοτόπουλο με κιτρινόριζα Μια σαλάτα γεμάτη δροσιά, αρώματα και χρώματα. Το σοταρισμένο κοτόπουλο, αρωματισμένο με κουρκουμά (κιτρινόριζα) είναι πολύ ζουμερό και δένει τέλεια με το ξινόμηλο και το τραγανό σέλερι. Φτιάξτε αυτήν την σαλάτα και θα σας ξαφνιάσει με την απίστευτη νοστιμιά της! Μερίδες Χρόνος Προετοιμασίας Χρόνος Μαγειρέματος 1οικογενειακή… More »

Ρεβίθια με σπανάκι, πράσο, καρότο και λιναρόσπορο Αυτά τα ρεβίθια είναι πραγματικά πεντανόστιμα και με την προσθήκη του λιναρόσπορου γίνονται σούπερ πιάτο, γιατί αυτός ο σπόρος είναι πλούσιος σε ω3, από τα πιο ισχυρά φυσικά αντιοξειδωτικά. Καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες στον οργανισμό και έχει πολύ σημαντική αντικαρκινική δράση αφού μπλοκάρει τη λειτουργία ενζύμων που εμπλέκονται… More »