Ταρτάκια με ξινομυζήθρα και σπαράγγια Ένα λαχανικό που λατρεύω αυτή την εποχή είναι τα σπαράγγια, που είναι ένα από τα πιο «ευέλικτα» λαχανικά. Γίνεται ομελέτα, σαλάτα, τάρτα, ριζότο και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς και εκτός από την υπέροχη και ιδιαίτερη γεύση τους είναι πολύ υγιεινά! Μερίδες Χρόνος Προετοιμασίας Χρόνος Μαγειρέματος 6ταρτάκια 25λεπτά 35λεπτά… More »

Κεφτεδάκια κοτόπουλου με λαχανικά, γεμιστά με γραβιέρα Τα πιο εύκολα και ζουμερά κεφτεδάκια που έχετε φτιάξει ποτέ, με τριμμένο κολοκύθι και καρότο με την πικάντικη νότα της γραβιέρας. Καταναλώνονται ζεστά αλλά και σε θερμοκρασία περιβάλλοντος, ιδανικά για μπουφέ. Φτιάξτε τα και θα κερδίσουν τις εντυπώσεις! Μερίδες Χρόνος Προετοιμασίας Χρόνος Μαγειρέματος 30κεφτεδάκια 15λεπτά 30λεπτά Υλικά 2μέτριακολοκυθάκια… More »

Τάρτα φρέσκιας ντομάτας με ξινομυζήθρα Μια απίθανη, ελαφριά, καλοκαιρινή τάρτα με φέτες φρέσκιας ντομάτας, βασιλικό και ξινομυζήθρα. Με αφράτη χειροποίητη ζύμη κουρού, που φτιάχνεται μέσα σε πέντε λεπτά, αλλά θα σας προσφέρει μοναδική απόλαυση με τα καλοκαιρινά της αρώματα και τη γλύκα της ντομάτας! Μερίδες Χρόνος Προετοιμασίας Χρόνος Μαγειρέματος 6κομμάτια 20λεπτά 45λεπτά Υλικά 120γρβούτυρο με… More »

Σάλτσα με ψητές ντομάτες Οι ψητές ντομάτες είναι ένα από τα ιδανικά συνοδευτικά για τα ψητά κρέατα αλλά και για να φτιάξουμε φανταστική σάλτσα που θα αποθηκεύσουμε σε βαζάκια για πολλαπλές χρήσεις, όπως σάλτσα για μακαρόνια ή τα κοκκινιστά ή ακόμα και βάση για μπρουσκέτα. Μερίδες Χρόνος Προετοιμασίας Χρόνος Μαγειρέματος 2βαζάκια 5λεπτά 25λεπτά Υλικά 8μεσαίες… More »

Πράσινη σαλάτα με τσιπς αραβικού ψωμιού και σουμάκ Ελάχιστα γνωστό στην Ελλάδα, το σουμάκ είναι ένα από τα βασικά μπαχαρικά της κουζίνας των χωρών της Μέσης Ανατολής, έχει πλούσιο άρωμα και γεύση ελαφρώς ξινή που θυμίζει λεμόνι. Όσο για το αραβικό ψωμί το μετατρέπουμε σε τσιπς με λίγο ελαιόλαδο και έχουμε μια σαλάτα πολύ δροσερή… More »

Ζεστή σαλάτα με πλιγούρι και ψητά λαχανικά Μια ζεστή σαλάτα που μπορεί να είναι γεύμα από μόνη της ή να αποτελέσει ένα θαυμάσιο συνοδευτικό για ψητά κρέατα. Το πλιγούρι δηλαδή το σπασμένο σιτάρι είναι ένα υλικό που χρησιμοποιείται σε όλες τις κουζίνες των μεσογειακών χωρών, άρα αυτή η σαλάτα μπορεί να χαρακτηριστεί ως η απόλυτη… More »