Μους γιαουρτιού με λεμόνι Ένα δροσερό γλυκάκι που φτιάχνεται με τέσσερα υλικά και σε χρόνο μηδέν. Ένα απίθανο επιδόρπιο, δροσερό και ελαφρύ. Δοκιμάστε το! Μερίδες Χρόνος Προετοιμασίας 6μερίδες 5λεπτά Υλικά 250γρκρέμα γάλακτος 35%150γργιαούρτι στραγγιστό πλήρες5κουταλιέςάχνη ζάχαρη4κουταλιέςχυμό λεμονιούξύσμα λεμονιούτριμμένο μπισκότο προαιρετικά Μερίδες: μερίδες Οδηγίες Χτυπάμε την κρέμα με την άχνη στο μίξερ μέχρι να πήξει καλά…. More »

Δροσερό γλυκάκι με ζελέ κεράσι και κρέμα γιαουρτιού Ένα δροσερό γλυκάκι που φτιάχνετε στη στιγμή με έτοιμο ζελέ φρούτων, φρέσκα φρούτα και μια δροσερή μους γιαουρτιού με τα αρώματα του λεμονιού. Ελαφρύ γλυκό που καταναλώνουμε χωρίς ενοχές και μπορούμε να το φτιάξουμε σε ατομικά μπολάκια ή σε μια ταρτέρια. Μερίδες Χρόνος Προετοιμασίας Χρόνος Μαγειρέματος 8μερίδες… More »

Τάρτα φρέσκιας ντομάτας με ξινομυζήθρα Μια απίθανη, ελαφριά, καλοκαιρινή τάρτα με φέτες φρέσκιας ντομάτας, βασιλικό και ξινομυζήθρα. Με αφράτη χειροποίητη ζύμη κουρού, που φτιάχνεται μέσα σε πέντε λεπτά, αλλά θα σας προσφέρει μοναδική απόλαυση με τα καλοκαιρινά της αρώματα και τη γλύκα της ντομάτας! Μερίδες Χρόνος Προετοιμασίας Χρόνος Μαγειρέματος 6κομμάτια 20λεπτά 45λεπτά Υλικά 120γρβούτυρο με… More »

Τζατζίκι με ασπρισμένα αμύγδαλα και ρόκα Ένα απίθανο ντιπ γιαουρτιού που έχει κοινά υλικά με το τζατζίκι όπως το ελαιόλαδο, το ξύδι, το σκόρδο και το γιαούρτι αλλά με την προσθήκη ρόκας και καβουρδισμένων και ασπρισμένων αμυγδάλων γίνεται ένα απίθανο συνοδευτικό για ψητά, για κεφτεδάκια και ειδικά για τα κεφτεδάκια κοτόπουλου που σας δίνω σε… More »