Μαραθοκεφτέδες Βρήκα άγριο μάραθο στη λαϊκή και είπα καλοκαίρι μπήκε δεν φτιάχνουμε ένα κλασσικό μεζέ για ρακή, στην Κρήτη και όχι μόνο ο μάραθος χρησιμοποιείτε ευρέως στη μαγειρική αλλά και στη ζαχαροπλαστική. Οι μαραθόπιτες είναι μαι από τις πιο κλασσικές του χρήσεις, φτιάξτε τον κεφτέδες και θα τους απολαύσετε πραγματικά με το απίθανο άρωμά τους!… More »

Μελιτζάνες παπουτσάκια με πουρέ πατάτας Ένα πολύ καλοκαιρινό πιάτο σε μια πιο ελαφριά εκδοχή αφού δεν το φτιάχνω με μπεσαμέλ όπως γίνεται συνήθως αλλά με πουρέ πατάτας. Μπορείτε να ψήσετε και τις μελιτζάνες και έτσι θα το φάτε χωρίς καθόλου ενοχές! Μερίδες Χρόνος Προετοιμασίας Χρόνος Μαγειρέματος 8παπουτσάκια 50λεπτά 20λεπτά Υλικά 4μεσαίεςμελιτζάνες750γρμοσχαρίσιο κιμά1μεγάλοξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο1σκελίδασκόρδο στην… More »

Χοιρινές μπριζόλες στην κατσαρόλα με καραμελωμένα κρεμμύδια Ένας πολύ γευστικός τρόπος να φάμε τις μπριζόλες, γίνονται πολύ ζουμερές και μαλακές αλλά αυτό που θα σας κάνει να γλείψετε το πιάτο είναι η σαλτσούλα με τα γλυκά, καραμελωμένα κρεμμύδια που δεν θα χορταίνετε να κάνετε «βούτες» με φρέσκο χωριάτικο ψωμί! Μερίδες Χρόνος Προετοιμασίας Χρόνος Μαγειρέματος 4μερίδες… More »