Σουπιές με αγκινάρες και μάραθο Αυτό το φαγητό είχα να το φάω από παιδάκι από τότε που το έφτιαχνε η γιαγιά μου. Σουπιές με αγκινάρες, πατατούλες και ψιλοκομμένο μάραθο, ένα φαγητό γεμάτο από αρώματα της άνοιξης. Δοκιμάστε το θα σας ενθουσιάσει με τα αρώματα και τη γλύκα του! Μερίδες Χρόνος Προετοιμασίας Χρόνος Μαγειρέματος 5μερίδες 15λεπτά… More »

Τάρτα αλά πολίτα Στη μαγειρική χρησιμοποιείται το άνθος της αγκινάρας που έχει σχήμα σφαιρικό, λίγο μακρύ και σαρκώδες. Μαγειρεύεται αφού καθαριστεί από τα πέταλα και το χνούδι, ενώ στην Κρήτη τρώγεται και ωμή με λεμόνι, πολύ νόστιμη και «ειδικός» μεζές για τσικουδιά. Φτιάξτε αυτή την τάρτα αγκινάρας, είναι πεντανόστιμη ! Μερίδες Χρόνος Προετοιμασίας Χρόνος Μαγειρέματος… More »