Υλικά
Οδηγίες
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170 βαθμούς αέρα και αντιστάσεις.
Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι, τη ζάχαρη, το αλάτι και τα ψιλοκομμένα μυρωδικά και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε τη μπύρα και την ενσωματώνουμε με ένα κουτάλι μέχρι να μη φαίνεται αλεύρι καθόλου. Τέλος το ίδιο κάνουμε και με την τριμμένη γραβιέρα. Το ζυμάρι πρέπει να κολλάει στα χέρια.
- Σε μια φόρμα 10χ25 στρώνουμε λαδόκολλα. Λαδώνουμε τα χέρια μας με το ελαιόλαδο και παίρνουμε το ζυμάρι και το στρώνουμε στη φόρμα. Ψήνουμε για 45 λεπτά περίπου. Καλή επιτυχία από την Ευαγγελία!
Σχολιάστε