Χοιρινές μπριζόλες στην κατσαρόλα με καραμελωμένα κρεμμύδια

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrShare on Google+Share on StumbleUponEmail this to someone
mprizola-kremidia
  • Χοιρινές μπριζόλες στην κατσαρόλα με καραμελωμένα κρεμμύδια
  • Ένας πολύ γευστικός τρόπος να φάμε τις μπριζόλες, γίνονται πολύ ζουμερές και μαλακές αλλά αυτό που θα σας κάνει να γλείψετε το πιάτο είναι η σαλτσούλα με τα γλυκά, καραμελωμένα κρεμμύδια που δεν θα χορταίνετε να κάνετε "βούτες" με φρέσκο χωριάτικο ψωμί!
Μερίδες Χρόνος Προετοιμασίας Χρόνος Μαγειρέματος
4μερίδες 5λεπτά 25λεπτά

Υλικά

Μερίδες: μερίδες

Οδηγίες

  1. Σε μια φαρδιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τις μπριζόλες σε πολύ δυνατή φωτιά, μέχρι να πάρουν χρώμα και από τις δυο πλευρές. Τις βγάζουμε από την κατσαρόλα και τις διατηρούμε ζεστές.
  2. Στην ίδια κατσαρόλα με το λάδι από τις μπριζόλες σοτάρουμε τα κρεμμύδια για 5 λεπτά, προσθέτουμε τα μπαχαρικά και τη ζάχαρη και σβήνουμε με το ξύδι.
  3. Προσθέτουμε τις μπριζόλες και το ζεστό νερό, αλατίζουμε και αφήνουμε να βράσει το φαγητό μας σε μέτρια θερμοκρασία μέχρι να μείνει με το λαδάκι του, περίπου 20 λεπτά. Σερβίρεται με πουρέ, πασπαλίζουμε μαϊντανό και μια δροσερή πράσινη σαλάτα. Καλή επιτυχία από την Ευαγγελία!

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrShare on Google+Share on StumbleUponEmail this to someone

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>