Φιλέτο μπούτι κοτόπουλο με κριθαράκι και φέτα

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrShare on Google+Share on StumbleUponEmail this to someone

fileto-kotopoulo-kritharaki-feta

  • Φιλέτο μπούτι κοτόπουλο με κριθαράκι και φέτα
  • Ένα πολύ γρήγορο και εύκολο πιάτο που συνδυάζει στοιχεία από την ελληνική και αραβική κουζίνα,σε μια πολύ ελαφριά εκδοχή δίνοντάς μας όμως ένα πολύ γευστικό αποτέλεσμα.Πολύ "καρδαμωτικό"λόγω του βασικού μπαχαρικού που του δίνει και τη χαρακτηριστική γεύση.
Μερίδες Χρόνος Προετοιμασίας Χρόνος Μαγειρέματος
5μερίδες 10λεπτά 28λεπτά

Υλικά

Μερίδες: μερίδες

Οδηγίες

  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200οC. Σε ένα ρηχό ταψί βάζουμε το κοτόπουλο αφού το έχουμε κόψει σε μικρές μπουκιές,το πασπαλίζουμε με τα μπαχαρικά και αλατοπιπερώνουμε ,βάζουμε στο φούρνο για 20 λεπτά ή μέχρι να ροδοκοκκινίσει.
  2. Για το κριθαράκι: Σε μια κατσαρόλα βράζουμε σύμφωνα με τις οδηγίες βρασμού,σουρώνουμε ραντίζουμε με το ελαιόλαδο,προσθέτουμε τη φέτα που την έχουμε κόψει σε μικρά κυβάκια και τέλος βάζουμε τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και τρίβουμε πιπέρι.
  3. Σερβίρουμε το κριθαράκι και από πάνω βάζουμε το ψητό κοτόπουλο. καλή επιτυχία από την Ευαγγελία!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrShare on Google+Share on StumbleUponEmail this to someone

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>