Φιλέτο γλώσσας με λεμονάτο πανάρισμα

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrShare on Google+Share on StumbleUponEmail this to someone
fileto glosas-lemonato
  • Φιλέτο γλώσσας με λεμονάτο πανάρισμα
  • Ένας πολύ εύκολος τρόπος να φάμε ψάρι και ιδανικό για τα παιδιά αφού είναι φιλέτο και δεν έχει αγκάθια.Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και άλλα είδη λευκού ψαριού όπως πανγκάσιους ή μπακαλιάρο,πάντα όμως φιλέτο, αλλά δεν πρέπει να παραλείψουμε το βασικό μπαχαρικό που είναι το λεμονοπίπερο.
Μερίδες Χρόνος Προετοιμασίας Χρόνος Μαγειρέματος
4 10λεπτά 15λεπτά

Υλικά

Μερίδες:

Οδηγίες

  1. Σε ένα φαρδύ μπολ βάζουμε το αλεύρι το αλάτι και το λεμονοπίπερο και ανακατεύουμε,σε αυτό το μείγμα θα πανάρουμε το ψάρι αφού το έχουμε κόψει σε μέτρια κομμάτια. Σε ένα μεγάλο και ρηχό τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί και σοτάρουμε το παναρισμένο ψάρι,αφήνουμε πέντε λεπτά από κάθε πλευρά να πάρει χρώμα.
  2. Σε μια κούπα ανακατεύουμε το κρασί με τη μουστάρδα και το λεμόνι και σβήνουμε το ψάρι,αφήνουμε ναβράσει άλλα πέντε λεπτά και έτοιμο το ψαράκι μας.
  3. Σερβίρουμε με σπυρωτό ρυζάκι. Καλή επιτυχία από την Ευαγγελία!
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrShare on Google+Share on StumbleUponEmail this to someone

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>