Τα πιο ζουμερά μπιφτέκια με ανάμεικτο κιμά

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrShare on Google+Share on StumbleUponEmail this to someone
mpiftekia
  • Τα πιο ζουμερά μπιφτέκια με ανάμεικτο κιμά
  • Μια συνταγή με ανάμεικτο κιμά, μοσχαρίσιο και χοιρινό, το αποτέλεσμα είναι αφράτα και ζουμερά μπιφτέκια, που αν τα ψήσουμε στα κάρβουνα, δεν φτάνουν ποτέ....θέλουμε κι άλλα! Φτιάξτε και με μια ελαφριά τυροκαυτερή που σας δίνω σε άλλη στήλη και καλή απόλαυση.
Μερίδες Χρόνος Προετοιμασίας Χρόνος Μαγειρέματος
5μερίδες 15λεπτά 20λεπτά

Υλικά

Μερίδες: μερίδες

Οδηγίες

  1. Σ' ένα μπολ βάζουμε το γάλα με το νερό και την γαλέτα αφήνουμε για πέντε λεπτά να μουλιάσει καλά. Σε ένα άλλο μπολ βάζουμε τους κιμάδες και όλα τα υλικά μαζί και την μουλιασμένη γαλέτα και πλάθουμε για αρκετά λεπτά να δέσουν τα υλικά, όσο πιο πολύ τα πλάσουμε τόσο πιο αφράτα θα γίνουν.
  2. Αφήνουμε το μείγμα στο ψυγείο για μισή ώρα και μετά πλάθουμε τα μπιφτέκια και τα ψήνουμε πάνω σε σχάρα στο γκριλ στους 250 βαθμούς για δέκα λεπτά από την μια πλευρά και δέκα από την άλλη πλευρά, η υψηλή θερμοκρασία κάνει το κρέας να παραμείνει ζουμερό. Τα συνοδεύουμε με τηγανιτές πατάτες και βραστά άγρια χόρτα. Καλή επιτυχία από την Ευαγγελία!
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrShare on Google+Share on StumbleUponEmail this to someone

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>