Σερμπέτι από πεπόνι

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrShare on Google+Share on StumbleUponEmail this to someone

serbeti-peponi

  • Σερμπέτι από πεπόνι
  • Δροσερό αναψυκτικό από πεπόνι που μπορεί να γίνει βάση για καλοκαιρινά κοκτέιλ, αλλά μπορείτε να το απολαύσετε και χωρίς αλκοόλ με μπόλικα παγάκια και φυλλαράκια δυόσμου.
Μερίδες Χρόνος Προετοιμασίας Χρόνος Μαγειρέματος
1λίτρο 5λεπτά 25λεπτά

Υλικά

Μερίδες: λίτρο

Οδηγίες

  1. Περνάμε το πεπόνι από το μούλτι να γίνει πουρές.
  2. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύουμε και αφήνουμε το σερμπέτι να βράσει σε μέτρια φωτιά για 25-30 λεπτά. Βάζουμε το σερμπέτι σε μπουκάλι και το φυλάσσουμε στο ψυγείο. Καλή επιτυχία από την Ευαγγελία!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrShare on Google+Share on StumbleUponEmail this to someone

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>