
- Σάλτσα BBQ μελιού για ψητά
- Μια σάλτσα που θα φτιάξετε πανεύκολα, σε χρόνο μηδέν και θα την αποθηκεύσετε στο ψυγείο για πολλές χρήσεις όπως για όλα τα ψητά κρέατα, το σνίτσελ αλλά ακόμη στα σάντουιτς μπορεί να δώσει μια ιδιαίτερη νότα. Αυτή η honey BBQ sauce είναι τόσο νόστιμη που δεν θα καταφύγετε ποτέ ξανά σε έτοιμες λύσεις.
Μερίδες | Χρόνος Προετοιμασίας | Χρόνος Μαγειρέματος |
2φλιτζάνια | 5λεπτά | 20λεπτά |
Υλικά
- 2κ.γμουστάρδα ντιζόν καλής ποιότητας
- 1/2κούπαθυμαρίσιο μέλι
- 2κούπεςKetch-up
- 3κ.σ.μαύρη ζάχαρη dark- brown sugar
- 1πρέζακαυτερή πάπρικα προεραιτικά
- 1πρέζααλάτι
- 1κλαδάκιφρέσκο θυμάρι
- 4κ.σφρέσκο βούτυρο
Μερίδες: φλιτζάνια
Οδηγίες
- Βάζουμε όλα μαζί τ α υλικά σε ένα κατσαρολάκι και τα βράζουμε σε χαμηλή θερμοκρασία για 15- 20 λεπτά, ανακατεύουμε συχνά. Κατεβάζουμε από τη φωτιά αφαιρούμε το θυμάρι και αποθηκεύουμε σε γυάλινο αποστειρωμένο βάζο στο ψυγείο. Καλή επιτυχία από την Ευαγγελία !
Σχολιάστε