Ραϊτά ή το ινδικό τζατζίκι

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrShare on Google+Share on StumbleUponEmail this to someone
Raita-idian food
  • Ραϊτά ή το ινδικό τζατζίκι
  • Πλησιάζει Τσικνοπέμπτη και καλό είναι να ετοιμαστούμε σιγά, σιγά. Αυτή η συνταγή που σας δίνω είναι η αυθεντική συνταγή για αυτό το ινδικό ντιπ γιαουρτιού, η ιδανική συνοδεία για τα ψητά κρέατα και ειδικά για τα καυτερά αφού είναι πολύ-πολύ δροσερό. Αν δεν σας αρέσει ο φρέσκος κόλιαντρος μπορείτε να τον αντικαταστήσετε με δυόσμο, με διαφορετικό αποτέλεσμα.
Χρόνος Προετοιμασίας
10λεπτά

Υλικά

Οδηγίες

  1. Ψιλοκόβουμε το αγγούρι και τον κόλιανδρο, τα βάζουμε σε ε΄να σουρωτήρι, αλατίζουμε και αφήνουμε να βγάλουν τα υγρά τους για τουλάχιστον μια ώρα. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπολ, δοκιμάζουμε αν θέλει και άλλο αλάτι, σκεπάζουμε με μεμβράνη και βάζουμε τη ραΪτα στο ψυγείο μέχρι την κατανάλωση. Καλή επιτυχία από την Ευαγγελία!
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrShare on Google+Share on StumbleUponEmail this to someone

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>