Νηστίσιμο γιουβέτσι με μανιτάρια και σπανάκι

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrShare on Google+Share on StumbleUponEmail this to someone
Giouvetsi-manitaria
  • Νηστίσιμο γιουβέτσι με μανιτάρια και σπανάκι
  • Ένα χορτοφαγικό γιουβετσάκι όλο γλύκα, όπως είναι γνωστό τα μανιτάρια ταιριάζουν τέλεια με τα ζυμαρικά, έρχεται και το σπανάκι και του δίνει επιπλέον γεύση και το κάνει πολύ ζουμερό!
Μερίδες Χρόνος Προετοιμασίας Χρόνος Μαγειρέματος
5μερίδες 10λεπτά 25λεπτά

Υλικά

Μερίδες: μερίδες

Οδηγίες

  1. Σε ένα τηγάνι βαθύ σοτάρουμε το κρεμμύδι και στη συνέχεια προσθέτουμε τη ζάχαρη και τα μανιτάρια που τα έχουμε κόψει σε φέτες και τα σοτάρουμε για 2-3 λεπτά ακόμα. Τέλος κατεβάζουμε από την εστία και προσθέτουμε το ψιλοκομμένο σπανάκι. Αλατοπιπερώνουμε κατά βούληση.
  2. Σε ένα ταψί βάζουμε λίγο λάδι και την ντομάτα και το βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς να πάρει μια βράση, βγάζουμε το ταψί από το φούρνο, προσθέτουμε τα σοταρισμένα μανιτάρια, το κριθαράκι και ένα λίτρο νερό που μέσα έχουμε διαλύσει το φρέσκο ζωμό λαχανικών, αλατοπιπερώνουμε. Φουρνίζουμε για περίπου 20 λεπτά. Όταν σβήσουμε το φούρνο το φαγητό μας πρέπει να έχει αρκετό ζουμάκι. Καλή επιτυχία από την Ευαγγελία!
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrShare on Google+Share on StumbleUponEmail this to someone

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>