Μαραθοκεφτέδες

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrShare on Google+Share on StumbleUponEmail this to someone
marathokeftedes
  • Μαραθοκεφτέδες
  • Βρήκα άγριο μάραθο στη λαϊκή και είπα καλοκαίρι μπήκε δεν φτιάχνουμε ένα κλασσικό μεζέ για ρακή, στην Κρήτη και όχι μόνο ο μάραθος χρησιμοποιείτε ευρέως στη μαγειρική αλλά και στη ζαχαροπλαστική. Οι μαραθόπιτες είναι μαι από τις πιο κλασσικές του χρήσεις, φτιάξτε τον κεφτέδες και θα τους απολαύσετε πραγματικά με το απίθανο άρωμά τους!
Μερίδες Χρόνος Προετοιμασίας
30κεφτέδες 20λεπτά

Υλικά

Μερίδες: κεφτέδες

Οδηγίες

  1. Κάνουμε τις πατάτες στον ατμό. Όπως είναι ζεστές οι πατάτες προσθέτουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε πιέζοντας με ένα πιρούνι για να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Αν το μείγμα είναι αραιό προσθέτουμε λίγη τριμμένη φρυγανιά. Αφήνουμε στο ψυγείο για μισή ώρα τουλάχιστον να ενωθούν οι γεύσεις.
  2. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε ελαιόλαδο, πλάθουμε τους κεφτέδες σε μέγεθος μεγάλου καρυδιού και τους αλευρώνουμε. Τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν από όλες τις πλευρές. Φτιάξτε και ένα δροσερό ντιπ ή μια πράσινη σαλάτα και καλή απόλαυση. Καλή επιτυχία από την Ευαγγελία!
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrShare on Google+Share on StumbleUponEmail this to someone

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>