
Υλικά
Οδηγίες
- Βάζουμε όλα τα λαχανικά σε ένα βαθύ μπολ και τα ανακατεύουμε ελαφρά μέχρι να αναμειχθούν.
- Ετοιμάζουμε το ντρέσινγκ: Σε ένα μούλτι βάζουμε το ελαιόλαδο, το ξίδι, την κάπαρη, τα αγγουράκια. τη μουστάρδα, τη ζάχαρη και λίγο αλάτι και χτυπάμε μέχρι να γίνουν ομογενοποιηθούν τα υλικά.
- Προσθέτουμε το ντρέσινγκ στη σαλάτα δέκα λεπτά πριν το σερβίρισμα για να ενωθούν και να αναπτυχθούν οι γεύσεις.
- Αν το ντρέσινγκ σας φαίνεται πολύ μην το προσθέσετε όλο, το διατηρούμε στο ψυγείο σε βαζάκι για μια εβδομάδα και μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και σε πράσινη σαλάτα, αλλά και σαν σάλτσα για ψητά ψάρια, ταιριάζει τέλεια. Καλή επιτυχία από την Ευαγγελία!
Σχολιάστε