Λαχανοσαλάτα με ρόκα, ρόδι και ντρέσινγκ κάπαρης

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrShare on Google+Share on StumbleUponEmail this to someone

laxanosalata

  • Λαχανοσαλάτα με ρόκα, ρόδι και ντρέσινγκ κάπαρης
  • Μια απίθανη σαλάτα που φτιάχνεται στο λεπτό, με ένα ντρέσινγκ με βάση το ελαιόλαδο και το λευκό μπλσάμικο αλλά και τη κάπαρη. Η πικάντικη γεύση της κάπαρης απογειώνει αυτή την σαλάτα.
Χρόνος Προετοιμασίας
15λεπτά

Υλικά

Οδηγίες

  1. Βάζουμε όλα τα λαχανικά σε ένα βαθύ μπολ και τα ανακατεύουμε ελαφρά μέχρι να αναμειχθούν.
  2. Ετοιμάζουμε το ντρέσινγκ: Σε ένα μούλτι βάζουμε το ελαιόλαδο, το ξίδι, την κάπαρη, τα αγγουράκια. τη μουστάρδα, τη ζάχαρη και λίγο αλάτι και χτυπάμε μέχρι να γίνουν ομογενοποιηθούν τα υλικά.
  3. Προσθέτουμε το ντρέσινγκ στη σαλάτα δέκα λεπτά πριν το σερβίρισμα για να ενωθούν και να αναπτυχθούν οι γεύσεις.
  4. Αν το ντρέσινγκ σας φαίνεται πολύ μην το προσθέσετε όλο, το διατηρούμε στο ψυγείο σε βαζάκι για μια εβδομάδα και μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε και σε πράσινη σαλάτα, αλλά και σαν σάλτσα για ψητά ψάρια, ταιριάζει τέλεια. Καλή επιτυχία από την Ευαγγελία!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrShare on Google+Share on StumbleUponEmail this to someone

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>