
- Κορμός σοκολάτας με μπισκότα
- Ένα γλυκάκι που δεν χρειάζεται συστάσεις, κλασσικό και αγαπημένο όλων μας! Δοκιμάστε να το ξαναφτιάξετε για αυτό το καλοκαίρι!
Μερίδες | Χρόνος Προετοιμασίας |
30κομμάτια | 15λεπτά |
Υλικά
- 250γρμαργαρίνη
- 250γρβούτυρο γάλακτος
- 10κσκαλής ποιότητας κακάο
- 10κσάχνη ζάχαρη
- 2κσκονιάκ
- 2πακέταμπισκότα πτι-μπερ
- 1/3φλιτζάνιγάλα
Μερίδες: κομμάτια
Οδηγίες
- Βάζουμε στο μίξερ το βούτυρο, τη μαργαρίνη, το κακάο, τη ζάχαρη και το κονιάκ, χτυπάμε να ομογενοποιηθούν.
- Σε ένα μεγάλο μπολ σπάμε τα μπισκότα σε μαγάλα κομμάτια, τα μουσκεύουμε με το γάλα και προσθέτουμε το μείγμα με το βούτυρο. Χωρίζουμε στα δύο το υλικό μας και το στρώνουμε πάνω σε λαδόκολλα, τυλίγουμε σε ρολό και το αφήνουμε κατάψυξη για τουλάχιστον 3 ώρες. Διατηρείτε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 2 εβδομάδες. Καλή επιτυχία από την Ευαγγελία!
Σχολιάστε