Κεφτεδάκια κοτόπουλου με λαχανικά, γεμιστά με γραβιέρα

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrShare on Google+Share on StumbleUponEmail this to someone

kotokeft;edes-me- laxanika-graviera

  • Κεφτεδάκια κοτόπουλου με λαχανικά, γεμιστά με γραβιέρα
  • Τα πιο εύκολα και ζουμερά κεφτεδάκια που έχετε φτιάξει ποτέ, με τριμμένο κολοκύθι και καρότο με την πικάντικη νότα της γραβιέρας. Καταναλώνονται ζεστά αλλά και σε θερμοκρασία περιβάλλοντος, ιδανικά για μπουφέ. Φτιάξτε τα και θα κερδίσουν τις εντυπώσεις!
Μερίδες Χρόνος Προετοιμασίας Χρόνος Μαγειρέματος
30κεφτεδάκια 15λεπτά 30λεπτά

Υλικά

Μερίδες: κεφτεδάκια

Οδηγίες

  1. Βάζουμε όλα τα υλικά, εκτός από τη γραβιέρα και 6 κουταλιές από τη φρυγανιά, σε ένα μπολ και ζυμώνουμε ελαφρά, σκεπάζουμε με μια μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για μισή ώρα για να ενωθούν οι γεύσεις των υλικών.
  2. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Πλάθουμε τα κεφτεδάκια (20 γρ/κεφτεδάκι) σε δίσκους, τοποθετούμε στη μέση ένα κυβάκι γραβιέρας, κλείνουμε το δισκάκι και πλάθουμε σε μπαλάκι, τα περνάμε από την τριμμένη φρυγανιά και τα τοποθετούμε σε λαμαρίνα που έχουμε στρώσει λαδόκολλα. Ραντίζουμε με το ελαιόλαδο και ψήνουμε για 20-25 λεπτά. Καλή επιτυχία από την Ευαγγελία!

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrShare on Google+Share on StumbleUponEmail this to someone

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>