Ζύμη κουρού με ελαιόλαδο και γιαούρτι

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrShare on Google+Share on StumbleUponEmail this to someone
kourou
  • Ζύμη κουρού με ελαιόλαδο και γιαούρτι
  • Μια ζύμη πολλαπλών χρήσεων μπορούμε να την κάνουμε τυροπιτάκια,βάση για τάρτα και ότι άλλο μπορούμε να φανταστούμε.
Χρόνος Προετοιμασίας Χρόνος Μαγειρέματος
10λεπτά 17λεπτά

Υλικά

Οδηγίες

  1. Στον κάδο του μίξερ με το φτερό χτυπάμε το λάδι με το γιαούρτι και το αλάτι για πέντε λεπτά. Βάζουμε τον γάντζο ,το εξάρτημα για το ζύμωμα. Σταδιακά προσθέτουμε το αλεύρι,μπορεί να χρειαστεί λίγο περισσότερο,θέλουμε ένα ζυμάρι μαλακό και εύπλαστο.
  2. Αν το χρησιμοποιήσουμε για βάση τάρτας θα προσθέσουμε 2 κουταλάκια του γλυκού baking powder και πριν την καλύψουμε με τη γέμιση της αρεσκείας μας θα την τρυπήσουμε με ένα πιρούνι,δεν χρειάζεται προ ψήσιμο. καλή επιτυχία από την Ευαγγελία.
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrShare on Google+Share on StumbleUponEmail this to someone

2 Responses to “Ζύμη κουρού με ελαιόλαδο και γιαούρτι”

    • Ευαγγελία

      Γεια σου Βάσω,

      δεν την έχω κάνει ποτέ με γάλα για να ξέρω, θα σε συμβούλευα να μη το διακινδυνεύσεις.

      Καλή επιτυχία!!

      Απάντηση

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>