Ελαφρύ γιαουρτογλυκό

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrShare on Google+Share on StumbleUponEmail this to someone
Γιαουρτογλυκό με ζελέ κεράσι
  • Ελαφρύ γιαουρτογλυκό
  • Ένα απίθανα δροσερό γλυκό ψυγείου, που θυμίζει old-fahion γλυκό της δεκαετίας του ΄80. Είναι πολύ ελαφρύ και νόστιμο γλυκάκι που φτιάχνεται πολύ γρήγορα και εύκολα!
Μερίδες Χρόνος Προετοιμασίας
8μερίδες 10λεπτά

Υλικά

Μερίδες: μερίδες

Οδηγίες

  1. Ετοιμάζουμε το ζελέ: σε ένα μπολ βάζουμε το ζεστό νερό και διαλύουμε τα φεκελάκια του ζελέ. Προσθέτουμε το χυμό πορτοκαλιού, ανακατεύουμε καλά καιβάζουμε το μείγμα στο ψυγείο, περιμένουμε περίπου δύο ώρες μέχρι να αρχίσει να πήζει.
  2. Προσθέτουμε στο ελαφρώς πηγμένο ζελέ το γιαούρτι και με ένα μίξερ χειρός ενοποιούμε τα υλικά. Βάζουμε το μείγμα σε λυόμενη φόρμα 18χ28 εκ. και το αφήνουμε για όλη τη νύχτα στο ψυγείο.
  3. Την επομένη χτυπάμε το τυρί με την κρέμα γάλακτος και την άχνη μέχρι να γίνουν μια όχι πολύ σφιχτή κρέμα. Προσθέτουμε την κρέμα πάνω από το γιαουρτοζελέ. Βάζουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες ακόμη. Σερβίρουμε με γλυκό κουταλιού κεράσι, αν βρούμε χειροποίητο ακόμη καλύτερα και τριμμένο μπισκότο. Εναλλακτικά σερβίρουμε με φρέσκα φρούτα. Καλή επιτυχία από την Ευαγγελία!
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrShare on Google+Share on StumbleUponEmail this to someone

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>