Αλμυρά muffins με σπανάκι, αυγά και φέτα

Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrShare on Google+Share on StumbleUponEmail this to someone
mufins almira
  • Αλμυρά muffins με σπανάκι, αυγά και φέτα
  • Μια ομελέτα πιο ευπαρουσίαστη, αυτό είναι ουσιαστικά αυτά τα αλμυρά κεκάκια. Φτιάχνονται στη στιγμή και είναι πολύ ζουμερά και πιο χορταστικά από μια απλή ομελέτα. Ένα τέλειο πιάτο για μπουφέ ή ακόμα με μια πράσινη σαλάτα γίνονται ένα ελαφρύ γεύμα.
Μερίδες Χρόνος Προετοιμασίας Χρόνος Μαγειρέματος
12muffins 20λεπτά 20λεπτά

Υλικά

Μερίδες: muffins

Οδηγίες

  1. Σοτάρουμε στο ελαιόλαδο τα κρεμμυδάκια και στη συνέχεια προσθέτουμε το σπανάκι, σκεπάζουμε και περιμένουμε να πέσει ο όγκος από το σπανάκι. Κατεβάζουμε από την εστία και αφήνουμε να κρυώσει εντελώς.
  2. Σε ένα βαθύ μπολ χτυπάμε τα αυγά, και προσθέτουμε όλα μαζί τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύουμε με μια μαρίζ και μοιράζουμε το μείγμα σε μια βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα για muffins. Γίνονται 12 περίπου, ανάλογα και το μέγεθος της θήκης. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν ελαφρώς. Καλή επιτυχία από την Ευαγγελία.
  3. Αν δεν τρώτε τη φέτα μπορούν να γίνουν και με άλλα τυριά όπως παρμεζάνα ή γραβιέρα, όπως μπορείτε να βάλετε και σέσκουλα αντί για σπανάκι ή και συνδυασμό των δύο.
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrShare on Google+Share on StumbleUponEmail this to someone

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>